Timurkaynak Hukuk ©2022
Tüm hakları saklıdır.

(212) 854 2700

Bilgi almak için hemen bizi arayın

Borç Sorgula

Online Ödeme

Whatsapp Hattı

Menu
a

TAHSİLAT ODAKLI 20 YILI AŞKIN TECRÜBE

Timurkaynak Hukuk Bürosu; İcra-İflas Hukuku ve Özel Hukuk dallarında uzman kadrosu ve teknik donanımı ile 2011 yılında kurulmuş olmasıyla birlikte kurucu avukatlar banka-kurumiçi ve dışı avukatlık görevini 2000 yılından beri sürdürmektedir.

Hukuk Büromuz 6 avukat, 21 icra takip memuru, 1 collection direktörü, 4 collection takım lideri, 4 back office ve istihbarat personeli, 2 raporlama ve risk izleme personeli, 1 bilişim hizmetleri uzmanı, 2 muhasebe personeli, 1 insan kaynakları personeli, 2 kalite yönetim personeli, 2 idari işler personeli ve 60+ alacak takip uzmanı olmak üzere toplamda 100’ün üzerinde konusunda uzman takım arkadaşları ile müvekkil kurumlara hizmet vermektedir.

Uluslararası standartlarda uygun hizmet vermekte olan hukuk büromuz ve büromuz kurucularının yönetimini oluşturduğu çağrı merkezimiz; ISO 27001 Bilgi Güvenliği belgesine sahip olup, EN 15838 Müşteri İletişim Merkezleri Hizmet Belgesi ve ISO 18295 Müşteri İletişim Merkezleri Standardı Hizmet Belgesi almak için gerekli çalışmaları hızla sürdürmektedir.

Müvekkillerimizin bilgi güvenliği ve hizmetlerimizin kesintisiz ve en etkin şekilde devamlılığı açısından tüm avukatlık ve danışmanlık hizmetlerimiz, mesleki hata ve sorumluluk doğurabilecek işlemlere karşı sigortalıdır.

2000

TİMURKAYNAK HUKUK DOĞUŞU

Kurucu ortaklar Av. Ufuk Levent Timurkaynak ve Av. Nigar Timurkaynak , hayallerindeki hukuk bürosunu kurmadan önce bu süre içinde birçok banka ve finans kurumuna içerden ve dışardan avukatlık hizmeti vermeye başladı.

2011

ÇAĞRI MERKEZİ İLE İCRA TAKİBİ

Timurkaynak Hukuk Bürosu icra takibi sürecine kuruluşunun 10’uncu yılında kurduğu çağrı merkezi ile başlamış oldu.

2022

SEKTÖRDE 20 YILI AŞKIN TECRÜBE

Timurkaynak 20’inci yılı sonrasında kurumsal kimliği ve teknolojik altyapısını yenileyerek daha modern hizmet anlayışıyla iş ortaklarına hizmet sunmaktadır.

2000 yılından beri...
a

Kurucu Avukatlarımız

Timurkaynak Hukuk Bürosu kurucu ortakları 20 yılı aşkın süredir iş ortaklıklarını sürdürmektedir.

AV. UFUK LEVENT TİMURKAYNAK

Kurucu Ortak / Avukat

AV. NİGAR TİMURKAYNAK

Kurucu Ortak / Avukat